Sjablonen en Stencils in alle soorten en maten met diverse toepassingen ✅ Voordelige prijs ✅ Snelle levering ✅ Duurzame kwaliteit ✅ Proudly Manufactured in the Netherlands.
Winkelwagen Geen producten

Bodypaint & Airbrush

Bodypaint-&-Airbrush

Sjablonen snel en makkelijk voor Bodypaint & Arbrush.

Gebruik het lichaam als blank canvas en creëer de ultieme body art. Onze bodypaint en airbrush stencils zijn een aanwinst voor amateur en ervaren airbrushers, maar ook met een tamponeer sponsje kun je meteen aan de slag! Door de diverse afmetingen is er altijd wel een sjabloon te vinden die matcht bij het beeld dat je voor ogen hebt. Plaats de gewenste stencil op het lichaam en gebruik onze materialen voor een prachtig eindresultaat.Bodypaint-Vormen
Bodypaint Vormen
Patronen
Patronen
Airbrush-Mallen
Airbrush Mallen
Airbrush-Materialen
Airbrush Materialen

Airbrush Sjablonen - Stencils mooi snel en makkelijk.

Door de sjablonen met diverse achtergronden en patronen te combineren met airbrush wordt direct een groot deel van het lichaam bedekt. Combineer stencils met elkaar en voeg sjablonen met diverse voorwerpen toe om het plaatje af te maken! De stencils zijn zeer flexibel, waardoor ze eenvoudig op ieder lichaamsdeel te plaatsen zijn. Bovendien worden de stencils gesneden door een nauwkeurige laser, wat zorgt voor precieze details en net afgewerkte randen.

Een compleet project met de juiste materialen

Voor het airbrushen zijn natuurlijk specifieke materialen nodig. Dit is niet alleen de verf, maar ook de hardware om het airbrushen van de verf mogelijk te maken. De hoogstaande kwaliteit van de materialen zorgt keer op keer voor een prachtig resultaat. Neem een kijkje op onze Bodypaint & Airbrush Material voor het uitgebreide aanbod aan airbrush materialen.


Stencils voor elk doel binnen 3 dagen geleverd

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop