Sjablonen en Stencils in alle soorten en maten met diverse toepassingen ✅ Voordelige prijs ✅ Snelle levering ✅ Duurzame kwaliteit ✅ Proudly Manufactured in the Netherlands.

Daar gaan we weer! Het is tijd voor carnaval. Maak je outfit compleet door je te schminken. Gebruik schmink sjablonen voor een feilloos resultaat.

Rood Geel Groen! Het is weer Carnaval.
Het carnavalsseizoen houdt ieder jaar heel Zuid-Nederland in zijn greep. Wat ga je doen, waar ga je vieren, maar het meest belangrijke: hoe ga je eruit zien?! Een simpele carnavalsoutfit is lang niet meer genoeg. Je moet all out gaan met de grootste versieringen. Veren, glitters, hoed en vooral de schmink niet vergeten. Maar hoe maak je een mooi schminkgezicht als je zelf niet zo creatief bent en geen vast hand hebt? Schmink sjablonen!
Schmink sjablonen voor iedere outfit!
Ga je als panter, clown, robot, prinses of een fantasiefiguur? Wij hebben de passende schmink sjablonen voor iedereen. Het mooie van deze sjablonen is dat je ze voor heel je gezicht kunt gebruiken. Zo gaat je outfit over in je gezicht en laat je vriend en vijand versteld staan. Bovendien kun je de sjablonen keer op keer gebruiken. Drie, vier of vijf dagen carnaval vieren met dezelfde outfit? Geen probleem! Je zult iedere keer weer het stralende middelpunt vormen.
Make-up sjablonen
Behoefte aan een fabulous look die sowieso de hele dag blijft zitten? Kies dan voor make-up en make-up sjablonen. Door de make-up op crème basis is deze veel beter bestemd tegen water én tegen de zweetdruppels die ontstaan in de hossende polonaise. ’s Avonds haal je het er eenvoudig weer vanaf en de volgende dag kun je weer helemaal opnieuw beginnen!
Denk je bij make-up aan een ‘saaie’ dagelijks look? Ik dacht het niet! Make-up sjablonen die speciaal zijn gemaakt voor de wangen, je voorhoofd en je hele gezicht. Zo zorg je in een handomdraai voor een hele eenvoudige look die de hele dag blijft zitten, wat je ook gaat doen.
Creëer een volledige look
We zeiden het eerder al: je outfit is pas af als je gezicht er ook bij matcht! Wat is nu een prachtige tijger zonder een tijgergezicht? Of een unicorn zonder glitters? Dat dachten wij dus ook. Door het grote assortiment aan sjablonen en stencils zit er sowieso iets bij wat bij jouw outfit past. Bovendien zijn de verschillende stencils eenvoudig te combineren. Laat je wenkbrauwen overlopen in je voorhoofd en je wangen, en het feest kan niet meer stuk!
De juiste materialen
Om jouw gezicht om te toveren heb je natuurlijk het juiste materiaal nodig. De volgende materialen worden gebruikt voor schmink en make-up.
  • Mini tamponeersponsjes om de afbeelding op het sjabloon over te brengen op de huid. De bolle vorm van de sponsjes zorgt voor strak schminkwerk met keurige randen.
  • Mini waterpuffertjes worden gebruikt om de tamponeersponsjes nat te maken. De sponsjes mogen namelijk niet te nat zijn, omdat anders de schmink zich verspreid onder de randen van het sjabloon. Voor de makeup stencils kun je droge sponzen gebruiken.
  • Schmink in pigmentrijke, pittige kleuren is perfect voor het tamponeren om stevige, prachtige afbeeldingen mee te creëren.
  • Kwasten worden niet gebruikt voor het sjabloneren zelf, maar bijvoorbeeld voorafgaand aan het sjabloneren om de ondergrond te schilderen of achteraf om details aan te brengen.
  • Makeupsjablonen zijn zo’n goede manier om heel eenvoudig je gezicht om te toveren voor iedere gelegenheid.
  • Makeup op vet basis kan perfect gebruikt worden op je dagelijkse basis makeup.
  • Poeder om jouw look af te poederen en vast te zetten. Zo blijft het de hele dag zitten!
  • Rhinestones en glitter om het helemaal af te maken en er oogverblindend uit te zien.

Raak geïnspireerd
Begin jij ook al met nadenken over je volgende carnavalsoutfit voordat carnaval überhaupt afgelopen is? Wij wel! Maar dan over onze carnavalsschmink natuurlijk. Ideeën doe je natuurlijk op via social media en andere websites. Zoals onze site. Neem een kijkje bij onze foto’s en doe inspiratie op voor het volgende carnaval. Zo ben je er op tijd bij en heb je tijd genoeg om je look helemaal uit te denken. Heb je al eens geschminkt met onze stencils en ben je klaar om dat met de wereld te delen? Zet jouw creaties op Instagram met hashtag #SjabloonMagic en wie weet kom je wel op onze website te staan.