Sjablonen en Stencils in alle soorten en maten met diverse toepassingen ✅ Voordelige prijs ✅ Snelle levering ✅ Duurzame kwaliteit ✅ Proudly Manufactured in the Netherlands.
Decoratie-Sjablonen

Decoreer wanden en meubels makkelijk en snel met Sjablonen - Stencils.

Saaie, eentonige muren, dat is toch niks? Met de SjabloonMagic stencils voor wanddecoratie creëer je eenvoudig de mooiste designs op je eigen muur. De sjablonen zijn eenvoudig te plaatsen en komen in diverse maten, waardoor je alleen nog maar de uitsparingen hoeft in te vullen. Kies je favoriete kleuren(combinatie) en maak van die saaie muur een waar kunstwerk!

 Woondecoratie & Meubeldecoratie met karakter.

Onze wanddecoratie sjablonen zorgen voor een persoonlijke touch in je eigen woning. In onze grote assortiment zit altijd wel iets dat aansluit bij je persoonlijke stijl en smaak. Hierdoor sluit de muurdecoratie perfect aan bij de rest van het interieur. Op zoek naar inspiratie? Hier vind je enkele ideeën om de wanddecoratie sjablonen te gebruiken op de muren, op de vloer of waar dan ook in je huis. Liever een eigen ontwerp als home decoratie? Wij maken van jouw ontwerp tevens de mooiste sjablonen!

  • Baby en kinderkamers: zijn bij uitstek de kamers in het huis waar je qua decoratie de meeste fantasie kunt gebruiken. Wil je een kamer in een bepaald thema verven? Kies voor galaxy en creëer een kamer vol sprookjesachtige hemelfiguren. Ga voor een junglekamer, met diverse klimplanten, dieren en bloemen. Of kies voor karakters zoals superhelden en bekende tekenfilms.

  • Patronen en figuren: zijn in iedere kamer perfect op hun plek. Maak van je eigen slaapkamer of woonkamer een plek om je te ontspannen met de mooiste sierlijke of organische patronen op de muur.

  • Festivals en Feestdagen:
    Ook voor specifieke feestdagen en evenementen hebben we natuurlijk een grote diversiteit aan sjablonen. Creëer een griezelig Halloweenkunstwerk, een vrolijke rood, geel en groen Carnavalscreatie of een feestelijke oranje Koningsdagmuur!

Laat je creativiteit de vrije loop en bekijk eens al onze categorieën! Wie weet zit er wel iets tussen waar je helemaal nog niet aan gedacht hebt!

Je eigen - bedrijfs naam op de muur, vloer en waar je maar wilt.

Dat is pas speciaal! Je eigen naam op de muur? En onze sjablonen maken het heel eenvoudig dit te plaatsen. Staaj naam er niet bij? of niet het goede formaat, geen nood. Wij maken een sjabloon op maat, zodat je een unieke muurdecoratie hebt. Custom made naam:  De perfecte decoratie voor kinderkamers, kinderfeestjes en communies!

Bedrijfslogo op maat. Logo van je vereniging. Pomoot je overal waar je maar wilt. Wij maken van je logo een sjabloon. Offerte op maat, vermeld het gewenste formaat, aantal en ontwerp op dit Aanvraagformulier: