Sjablonen en Stencils in alle soorten en maten met diverse toepassingen ✅ Voordelige prijs ✅ Snelle levering ✅ Duurzame kwaliteit ✅ Proudly Manufactured in the Netherlands.
Feesten-&-Festivals

Versier en leuk al je baksels op.

Cupcakes, taarten, brood en andere baksels: heerlijk om te maken en eten, maar wil je ook een lust voor het oog maken? Kies dan voor onze food sjablonen. Zo eenvoudig in gebruik en direct een mooier resultaat! Zo creëer je kunst op je eigen bord.Decoreer taarten, cupcakes en koffie eenvoudig met Sjablonen - Stencils.

Koffie decoreren is helemaal in. Nog beter als er een mooi gedecoreerde cupcake naast staat! Onze kleinere food sjablonen kun je eenvoudig boven een cupcake of koffiekopje plaatsen, waarna je de gewenste decoratie in de vorm van het sjabloon op het gerecht strooit of verft. Ideaal voor een babyborrel of kraamvisite, een luxe high tea met vriendinnen of passende decoratie voor een themafeest! Al je gasten zullen onder de indruk zijn van uw creatie, zonder dat het je veel extra tijd heeft gekost.

Decoratie voor taarten en brood

Pak je het liever wat groter aan? Ook taarten, brood en vlaai kunnen natuurlijk gedecoreerd worden middels onze food sjablonen. Hiervoor hebben we grotere sjablonen in ons assortiment, die opgesplitst zijn in ronde en vierkante baksels. Zo zoek je heel eenvoudig de geschikte stencils uit voor de creatie die je in je hoofd hebt.

Bruiloft en andere feestelijke gelegenheden

Bruiloften en andere feestdagen zijn natuurlijk het ideale moment om de food sjablonen te gebruiken. Maak bijvoorbeeld een vintage bruidstaart door middel van sierlijke patronen, afgemaakt met de namen van het bruidspaar. Naam stencils maken we uiteraard op maat. Of zorg voor een geweldige afsluiting van het kerstdiner, door een dessert geheel in kerstsfeer middels onze Kerst sjablonen. Natuurlijk behoren andere feestdagen ook tot ons aanbod. Maak griezelige cupcakes in Halloweenthema, een vrolijke Paascake of sluit het jaar af met een taart in nieuwjaarsthema!

Groot aanbod aan fooddecoratie materialen

Bij het kiezen van de juiste benodigdheden voor fooddecoratie is het uiteraard belangrijk dat de materialen waarmee je het design op het eten maakt, eetbaar zijn. In onze Food Materiaalsectie vind je daarom eetbare kleurpoeder in levendige kleuren, eetbare verf, stiften en cacao. Bijna zonde om op te eten!