Sjablonen en Stencils in alle soorten en maten met diverse toepassingen ✅ Voordelige prijs ✅ Snelle levering ✅ Duurzame kwaliteit ✅ Proudly Manufactured in the Netherlands.
Home

Welkom bij SjabloonMagic!

Dé start van jouw volgende creatieve project. De sky is the limit met al onze patronen en designs!

Toepassingen van Sjablonen en Stencils

Hier vind je een grote diversiteit aan sjablonen en stencils voor verschillende toepassingen. Creëer heel eenvoudige prachtig uitziende gezichten met een tamponeer sponsje en Schmink Sjablonen: & Make-up Sjablonen: Kijk ook eens naar onze Rhinestones Sjablonen. Kies voor de rest van het lichaam met Bodypaint & Airbrush Sjablonen: en Tattoo Sjablonen: Of versier je baksels met onze Food Sjablonen: Onze grooste sjablonen zijn onze Wanddecoratie Sjablonen: Voor wanden en meubels, zijn deze te groot kun je uit andere categorien een kleiner formaat kiezen. Up to the next level met ons grote aanbod aan stencils!

Duurzaam proces

Plaats je een bestelling bij SjabloonMagic, dan wordt ieder sjabloon voor jou op maat gemaakt door ons. Het maken van sjablonen gebeurt zo duurzaam mogelijk. Zo zorgen wij voor een milieuvriendelijk proces door het zorgen voor de juiste luchtafvoer wanneer de designs met een precieze laser uit het materiaal worden gesneden. Bovendien worden de stencils van SjabloonMagic gemaakt op duurzaam materiaal, dat tot maar liefst 60 jaar lang gebruikt kan worden!

Vind hier al jouw benodigde materialen

Ook voor de overige materialen om jouw volgende kunstwerk aan te pakken, ben je bij SjabloonMagic op de juiste plek. Wij zijn niet alleen gespecialiseerd in een grote diversiteit aan sjablonen en stencils, maar ook in de toepassing ervan en welke benodigdheden je hier het beste voor kunt gebruiken. Neem eens een kijkje bij onze Pagina over Materialen: en laat je verrassen door alle schmink, verf, sponzen, kwasten, glitter en nog veel meer!

Vragen?

Onze medewerkers staan klaar om al jouw vragen over onze producten en jouw project te beantwoorden. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Contact Formulier.
 Geen producten