Sjablonen en Stencils in alle soorten en maten met diverse toepassingen ✅ Voordelige prijs ✅ Snelle levering ✅ Duurzame kwaliteit ✅ Proudly Manufactured in the Netherlands.
Winkelwagen Geen producten

Home Decoratie Sjablonen: How to use en meer | SjabloonMagic

How to: Home decoration

Saaie, eentonige muren en vloeren... dat is toch niks? Met de SjabloonMagic stencils voor wanddecoratie creëer je eenvoudig de mooiste designs op je eigen muur en vloer. De sjablonen zijn eenvoudig te plaatsen en komen in diverse maten, waardoor je alleen nog maar de uitsparingen hoeft in te vullen. Kies je favoriete kleuren(combinatie) en maak van die saaie muur een waar kunstwerk!
Onze wanddecoratie sjablonen zorgen voor een persoonlijke touch in je eigen woning. In ons grote assortiment zit altijd wel iets dat past bij je persoonlijke stijl en smaak. Hierdoor sluit de muurdecoratie perfect aan bij de rest van het interieur. Bovendien maken we van jouw ontwerp de mooiste sjablonen!

Homedecoratie sjablonen met zoveel mogelijkheden

De wanddecoratie sjablonen zijn niet alleen geschikt voor de muur, maar ook voor binnenvloeren, stoep en straat. Met de juiste latex kun je het zelfs op het raam bevestigen. Creëer een fantasierijke muur op een kinderkamer, sierlijke randen op je eigen slaapkamer of one of a kind versieringen op de woonkamermuur. Plaats geinige of behulpzame voeten of dierenpoten op de vloer en versier het raam telkens weer voor Pasen, Halloween, Kerstmis en meer!
Door de verschillende mogelijkheden passen de sjablonen bij iedere denkbare inrichting. Ga creatief aan de slag met kleuren die terugkomen in je bestaande interieur! Bovendien kunnen we de gewenste sjablonen op maat maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van je eigen naam op de muur?

Wat heb je nodig?

Het besluit is gemaakt: je bent toe aan nieuwe woondecoratie! Wat heb je hiervoor nodig?
 • Wanddecoratie sjablonen: natuurlijk! Deze maken het zo gemakkelijk om een mooi ontwerp op de muur of vloer te maken. Je hebt geen vaste hand nodig en je hoeft zelfs niet heel creatief te zijn, maar kunt zo aan de slag! De sjablonen zijn herbruikbaar, waardoor je de hele muur kunt versieren zonder telkens nieuwe sjablonen te gebruiken.
 • Verf voor te sjabloneren: in diverse kleuren om het design te laten schitteren. De verf die wij verkopen is acryl op waterbasis. Deze is het meest geschikt en hecht op veel verschillende materialen.
 • Sponzen en kwasten: om de afbeeldingen op de muur of vloer te tamponeren.

Aan de slag met Sjablonen!

Sjablonen? Check! Verf? Check! Sponzen? Check! Je kunt aan de slag.
 1. Plaats het sjabloon op de juiste plek. Dit is een heel secure en belangrijke stap, waar je zeker even je tijd voor moet nemen. De verf kun je namelijk niet zo makkelijk verwijderen als make-up of verf. Plak het sjabloon voor het gemak aan de randen vast met schilderstape.
 2. Dep de spons in de verf. Maak de spons niet te nat.
 3. Maak een tikkende beweging over de uitsparingen in het sjabloon. Zorg ervoor dat je geen wrijvende beweging maakt, want dan krijg je een onregelmatige dekking en is de kans groot dat het sjabloon gaat verschuiven.
 4. Voor het mooiste resultaat gebruik je liever meerdere dunne lagen dan direct één dikke laag.
 5. Ben je meer ervaren? Dan kun je hiervoor ook een airbrush gebruiken.
 6. Klaar! De muur of vloer ziet er weer uit als nieuw!

Tips voor de beste toepassing

Het is de bedoeling dat je muur- of vloerdecoratie voor een lange tijd mee gaat. En dus vooral niet de bedoeling dat je creatie niet helemaal voldoet aan de verwachting, en ergernis oproept. Door het volgen van ons stappenplan en de volgende tips kan het haast niet mis gaan.
 • Je werkt met verf op een muur of vloer. Zorg er dus voor dat je het sjabloon recht op de gewenste plek plaatst. Gebruik eventueel een waterpas om zeker te weten dat het sjabloon niet scheef is.
 • Heb geduld! Neem de tijd en werk rustig met je spons en verf.
 • Maak de spons en verf niet te nat. Een te natte spons zorgt ervoor dat de verf onder de randen van het sjabloon loopt, waardoor je afbeelding geen strakke lijnen heeft.
 • Neem telkens weinig verf op de spons. Je kunt beter diverse lagen opbouwen dan een dikke laag gebruiken die onder de randen van het sjabloon gaat zitten.

Doe inspiratie op voor je sjabloon werk!

Check onze foto’s en laat je inspireren door de diverse kleuren en mogelijkheden. Combineer verschillende sjablonen, kies voor een op maat gemaakt design en ontdek wat voor jou werkt.
 
Stencils voor elk doel binnen 2 dagen geleverd

 

* = prijzen zijn inclusief BTW Powered by CCV Shop software webshop