Sjablonen en Stencils in alle soorten en maten met diverse toepassingen ✅ Voordelige prijs ✅ Snelle levering ✅ Duurzame kwaliteit ✅ Proudly Manufactured in the Netherlands.

Kerstsjablonen

Kerstmis: de mooiste tijd van het jaar! Hoe maak je deze heerlijke periode nog mooier? Met onze kerstsjablonen, natuurlijk! Sfeervol, speels en oh zo mooi. Ook voor jouw stijl en smaak vind je hier de perfecte stencils voor de feestdagen. Eenvoudig te gebruiken voor iedere toepassing. En net zo makkelijk weer schoon te maken!

Maak met sjablonen de mooiste tijd van het jaar

Zet in een handomdraai een spectaculair kerstdiner op tafel. Versier je hele woning van top tot teen. En geniet er vooral samen van. Want dat is natuurlijk het mooiste aan deze periode. Onze sjablonen zijn dan ook door kinderen makkelijk te gebruiken. Zo kunnen jullie samen aan de slag gaan. Fun verzekerd! En bovendien een mooie manier om tijdens de kerstvakantie mee bezig te zijn.

De makkelijkste manier om het kerstdiner te decoreren

Ieder jaar weer iets nieuws bedenken om op tafel te zetten. Dat is zeker niet eenvoudig. Maar dit jaar wel! Met onze kerstsjablonen ben je verzekerd van een wauw-effect. Maak een diner in stijl en decoreer het eten door onze sjablonen te gebruiken. Succes gegarandeerd! Kijk ook vooral eens bij onze materialen voor inspiratie.

Maak ook je huis klaar voor Kerstmis

Die donkere dagen thuis, daar hoort een versierd huis bij! Maak een kerstlandschap op het raam of versier de muren. Heel eenvoudig met onze kerstsjablonen! Nog wat creativiteit over? Decoreer kerstballen met glitter of maak zelf kerstkaarten. De kerststencils van SjabloonMagic maken dit zo eenvoudig.

Duurzaam en afwasbaar

Na het decoreren van je kerstdiner en huis heb je natuurlijk geen zin om lang op te ruimen. Dat begrijpen wij ook. Daarom zijn onze sjablonen heel eenvoudig schoon te maken. Je hebt alleen water en zeep nodig. Berg ze op bij de kerstspullen, want volgend jaar kun je ze gewoon weer gebruiken! Door het duurzame materiaal zijn de sjablonen namelijk goed voor jarenlang plezier.