Sjablonen en Stencils in alle soorten en maten met diverse toepassingen ✅ Voordelige prijs ✅ Snelle levering ✅ Duurzame kwaliteit ✅ Proudly Manufactured in the Netherlands.

Hiep hoera! Je wordt weer een jaartje ouder. Dat moet gevierd worden! Vind hier onze tips en ideeën voor een geslaagd partijtje.

Happy Birthday! De mooiste sjablonen voor ieder kinderfeestje
Hiep hoera! Je wordt weer een jaartje ouder. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Ieder jaar schudden ouders weer de leukste kinderpartijtjes uit hun mouw, en laten het veel makkelijker lijken dan het is. Er moet een originele activiteit worden bedacht, een thema, versiering en ga zo maar door! Wij helpen graag een handje om de voorbereidingen en uitvoering van het kinderfeestje een stuk makkelijker te maken. Hoe? Met sjablonen natuurlijk! De verschillende stencils in ons aanbod zijn niet alleen perfect om mee te schminken en andere kleurrijke versieringen te plaatsen, je kunt ze ook gebruiken voor een fantastische activiteit!
Schmink maakt het feest compleet
Kinderen schminken is niet zo eenvoudig gedaan. Zeker niet als je tien gasten hebt en ze uitgelaten enthousiast zijn! Maar schminken voegt wél zoveel toe aan een kinderpartijtje. Je kunt de kids iets laten uitzoeken of ze schminken in het thema van het feestje. Schmink sjablonen zijn veruit de handigste manier om een heleboel kinderen snel te schminken en het professioneel uit te laten zien. Kies sjablonen in het thema van het feestje, of laat je kind zelf mooie sjablonen uitzoeken. Doordat de stencils herbruikbaar en afwasbaar zijn, kun je ze telkens opnieuw gebruiken. Klaar zijn je ridders, prinsessen, eenhoorns, draken en meer. Wat een feest!
Temporary tattoos voor stoere kids
Op zoek naar een meer stoere versiering? Laat ze een tijdelijke tattoo uitkiezen! De temporary tatoeages zet je door middel van een speciale lak, die niet alleen huidvriendelijk is maar ook nog eens tot drie dagen blijft zitten. Gebruik de stencils keer op keer en betover de aanwezige kinderen met alle mogelijkheden.
Stoer met een vleugje fantasie? Kies voor glittertattoos en ga voor een oogverblindend resultaat! De glittertattoos worden op het lichaam geplaatst middels een speciale huidvriendelijke latex. Deze is kindvriendelijk en heel makkelijk te verwijderen. Zodat je niet weken later overal nog glitter tegenkomt...
Een leuke activiteit? Food decoratie!
Schminken en tattoos zijn natuurlijk geweldig voor een kinderfeestje, maar daar heb je nog geen hele middag mee gevuld. Wat wél ideaal is als activiteit is het laten versieren van eten door kinderen. Haal (gekleurde) poedersuiker, kaneel, slagroom, sprinkels, hagelslag en alles wat je maar kunt vinden in huis. Vergeet niet de tafel af te dekken en zet cake, pannenkoeken en/of cupcakes klaar. En natuurlijk een stapel food decoratie sjablonen. De pret kan beginnen!
Laat de kids de ondergrond nat maken door karamel, slagroom, chocopasta of iets anders te gebruiken. Dan kunnen ze aan de slag met sjablonen. Door de sjablonen op de plakkerige ondergrond te leggen kan met sprinkels, hagelslag of een poeder de afbeelding mooi worden nagemaakt. En het blijft zitten! Bovendien zijn de sjablonen keer op keer weer te gebruiken. Voeg wat details toe en je kunstwerk is klaar. Bijna zonder om op te eten... Of toch niet?
Creatief aan de slag
Wil je niet met eten werken, maar wél een leuke activiteit op tafel zetten? Gebruik de sjablonen dan om de kids hun echte eigen kunstwerk te maken. Geef ieder kind een stuk papier of een echt schildersdoek, zet stiften, potloden, verf en natuurlijk sjablonen op de tafel en de activiteit is klaar om te beginnen. Door de sjablonen te gebruiken kunnen de kids in een handomdraai de mooiste tekeningen en schilderijen maken. Zo hebben ze meteen iets om mee naar huis te nemen!
Geen kinderfeestje zonder passend thema’s
Alle prinsessen, draken en piraten verzamelen! Het is tijd voor een themafeestje. Pas alle versiering, activiteiten en sjablonen aan het thema aan, en je hebt in een handomdraai een geweldig feest. Op zoek naar een leuk thema? Waarom kies je niet voor:
  • Stoere superhelden en heldinnen;
  • Avontuurlijke dieren in de jungle of de zee;
  • Een fantasy feest met prinsessen en ridders;
  • Het circus is weer in de stad;
  • Je favoriete sport.
Nog op zoek naar een feestidee?
Ieder jaar een origineel feest bedenken en organiseren... Dat is zeker niet gemakkelijk. Wees daarom niet bang om wat informatie op te zoeken over tips en ideeën voor kinderfeestjes. Www.feestideevoorjou.nl heeft alle denkbare ideeën voor kinderpartijtjes onder elkaar gezet. Lees de blog voor inspiratie of boek direct een geweldig kinderfeest!