Sjablonen en Stencils in alle soorten en maten met diverse toepassingen ✅ Voordelige prijs ✅ Snelle levering ✅ Duurzame kwaliteit ✅ Proudly Manufactured in the Netherlands.
Make-up-Sjablonen

Met Make-up Sjablonen creëer je juist die speciale look.


Make-up Sjablonenren de perfecte manier om dagelijks jouw creativiteit en persoonlijkheid aan de wereld te tonen en op je gezicht toe te passen. Kies je voor eenvoud, kleurrijk of juist voor iets heel unieks? It’s completely up to you! Iedereen kan make-up gebruiken, maar de één is net iets meer ervaren en handiger dan de ander. Of je nu een geoefende visagist bent of juist net komt kijken, onze make-up sjablonen maken van jouw make-up routine een next level ervaring.
 


Toepassen van Sjablonen en Stencils op gelaat & gezicht.

Neem een kijkje bij bovenstaande categorieën en je ziet het al: we hebben sjablonen voor elk gezichtsdeel vrij! Je dagelijkse make-up routine vul je aan door onze stencils voor ogen en wenkbrauwen te gebruiken. Op naar een feestje en wil je de show stelen? Kies dan voor grotere oog make-up sjablonen, stencils voor je voorhoofd en wangen of onze prachtige maskersjablonen.

Duurzaam voor dagelijks gebruik

Je favoriete make-up gebruik je waarschijnlijk iedere dag. Dus waarom zou je onze stencils maar enkele keren gebruiken? Alle make-up sjablonen worden gemaakt van stevig duurzaam materiaal, waardoor je deze heel vaak kunt hergebruiken. Niet alleen gebruiksvriendelijk dus, maar ook nog eens goed voor het milieu!

De perfecte sjabloneer materialen

Combineer voor het beste resultaat de sjablonen met onze make-up materialen. Onze make-up bestaat uit een formule op crème basis, waardoor de vorm van het stencil prachtig wordt overgenomen en makkelijk te combineren is met make-up die je al hebt. Voor een echt uniek make-up design kies je natuurlijk voor wat extra blingbling! Onze rhinestones zijn daar perfect voor. Voeg de kleurrijke steentjes toe voor een verbluffend resultaat. Krijg je niet genoeg van alle glitter and glamour? Laat je verrassen door onze Rhinestones Sjablonen!

Onze tips & tricks

Iedere make-up gebruiker weet: make-up doen leer je het beste door veel te oefenen. En door de juiste tutorials te volgen. Leer een dagelijkse routine en laat je creativiteit los op meer ingewikkelde en kleurrijke designs. Op onze How-to: Make-up pagina leer je alles over het toepassen van de make-up en de make-up sjablonen.