Sjablonen en Stencils in alle soorten en maten met diverse toepassingen ✅ Voordelige prijs ✅ Snelle levering ✅ Duurzame kwaliteit ✅ Proudly Manufactured in the Netherlands.

How to: Make-up

Ken je dat? Je scrollt door je Instagram of Pinterest en ziet de ene na de andere prachtige make-up foto langskomen. Geïnspireerd door alle mogelijkheden heb je zelf een hoop make-up en materialen in huis gehaald, maar je eigen creaties kunnen niet op tegen de prachtige versies die je online ziet.
Of misschien ben je wel bekend met het volgende scenario. Dag in, dag uit heb je dezelfde look. Het past bij je en je kunt het met je ogen dicht doen, maar als je naar dat ene feestje of festival gaat ben je toch echt toe aan een fantastische nieuwe make-up look. Door het gebruiken van make-up sjablonen en bekijken van alle mogelijkheden doe jij nieuwe inspiratie op en maak je in een handomdraai de mooiste creaties die iedereen versteld doen staan!

Make-up sjablonen: perfect te combineren met je huidige collectie make-up

Op zoek naar die extreme make-up look, of juist die subtiele verandering in je dagelijkse routine? We’ve got your back! Schmink op waterbasis kan niet gebruikt worden op je lievelingsfoundation of -moisturizer, aangezien dit niet houdt. Onze make-up stencils gebruik je daarom met de speciaal hiervoor ontwikkelde make-up. Dit wordt ook wel make-up op crème of op vet basis genoemd. De make-up kun je tamponeren op je stencil, zonder water te gebruiken. Ideaal dus om op je dagelijkse basis te gebruiken! Bovendien is de make-up waterbestendig, waardoor deze veel beter blijft zitten dan schmink op waterbasis.

Prachtige make-up sjablonen voor het hele gezicht!

De oogleden zijn doorgaans dé plek van het gezicht waar je helemaal los kunt gaan met kleuren, glitters en eyeliners. Maar heb je ooit overwogen de rest van het gezicht te gebruiken voor een spetterende make-up look? Wij wel! Creëer oogverblindende looks op ieder gezichtsdeel:
 • Oog makeup sjablonen: deze spreken natuurlijk voor zichzelf. De mooiste ooglooks creëer je met oog makeup sjablonen en make-up op vet basis in sprankelende kleuren.
 • Wenkbrauw sjablonen: creëer je beste wenkbrauw ooit. Door middel van het stencil worden je wenkbrauwen gelijk en symetrisch. Uiteraard hebben we ook sjablonen voor een extremere wenkbrauw die anders is dan normaal. Maak je wenkbrauw bijvoorbeeld deel van het geheel door een panterlook hier te laten starten.
 • Voorhoofd ornamenten: Deze sjablonen zijn perfect voor uitgebreide en extreme looks. Laat je voorhoofd deel uitmaken van het geheel.
 • Wang sjablonen: Een beetje blush en contour? Dacht het niet! De wang sjablonen gebruik je voor spectaculaire makeup kunstwerken op je eigen gezicht.
 • Maskers: Door middel van onze masker sjablonen heb je direct je hele gezicht gecoverd. Speel met diverse kleuren, achtergronden en figuren en klaar!

Passend bij iedere stijl en gelegenheid

Of je de make-up sjablonen nu dagelijks wilt gebruiken om bijvoorbeeld volle wenkbrauwen op je gezicht te toveren, of voor dat speciale feestje om net iets anders uit te zien. Er zijn zoveel mogelijkheden:
 • Dagelijks gebruik: doordat de sjablonen eenvoudig te combineren zijn met de makeup die je al hebt, en ze herbruikbaar zijn, kun je de sjablonen iedere dag opnieuw gebruiken. Laat je ogen elke dag opnieuw stralen en maak heel eenvoudig de mooiste wenkbrauwen!
 • Festival: tijdens festivals wil je er natuurlijk extra mooi uitzien. Gebruik de sjablonen voor uitgebreide looks die opvallen en net iets anders zijn dan anders. Combineer de makeup met wat Glitters: en Rhinestones: en you’re ready to go!
 • Feestje/themafeest: zei iemand carnaval? Zin in een feestje, maar niet in het schminkwerk? Makeup is the answer! Gebruik je eigen makeup, make-up op crème basis en de stencils om heel eenvoudig je gezicht om te toveren. Ideaal voor carnaval en themafeestjes!

De benodigdheden voor jouw nieuwe make-up look

Om te beginnen met sjabloneren heb je natuurlijk bepaalde materialen nodig. Wij hebben een starterskit voor je samengesteld:
 • Makeupsjablonen: die het zo makkelijk maken om je gezicht om te toveren voor iedere gelegenheid.
 • Makeup op vet basis: die perfect gebruikt kan worden op je dagelijkse basis makeup.
 • Tamponeersponsjes voor een feilloos resultaat.
 • Poeder om jouw look af te poederen en vast te zetten. Zo blijft het de hele dag zitten!
 • Rhinestones: en Glitters: om het helemaal af te maken en er oogverblindend uit te zien.

Aan de slag met make-up sjablonen!

Nu je alle materialen te pakken hebt, kun je aan de slag! Hoe begin je met sjabloneren?
 1. Maak een mooie basis met foundation of andere producten waar je graag mee werkt.
 2. Span het sjabloon strak op de huid.
 3. Dep je tamponeersponsje in de make-up. Door de bolle vorm van het minitamponeersponsje komen de fijnste details helemaal tot hun recht. Je hoeft het sponsje niet nat te maken.
 4. Maak een tikkende beweging over de uitsparingen van het sjabloon. Zorg ervoor dat je geen wrijvende beweging maakt, want dan krijg je een onregelmatige dekking en is de kans groot dat het sjabloon gaat verschuiven.
 5. Breng de make-up in dunne lagen aan. Door een te dikke laag ontstaan snel strepen en onregelmatigheid. Voor het beste resultaat bouw je de lagen op tot je tevreden bent.
 6. Klaar? Poeder de make-up af zodat het de hele dag mooi blijft zitten. Go and steal the show!

Onze tips & tricks

Behoefte aan nog meer tips? Wij hebben de beste op een rijtje gezet!
 • Zorg voor een goede basis voordat je begint met sjabloneren. Maak het gezicht schoon en gebruik je eigen dagcrème, primer, foundation en concealer.
 • Gebruik voor iedere kleur een apart sponsje.
 • Meerdere kleuren maken je gezicht oogverblindend! Laat de kleuren mooi in elkaar overlopen door de grens tussen de verschillende kleuren te tamponeren (blenden).
 • Zorg voor een volledige look door ook de wenkbrauwen, wangen en het voorhoofd mee te nemen in je makeup. Of gebruik een van onze masker sjablonen voor een volledige dekking!
 • When in doubt, use glitters! Maar ook als je niet twijfelt. Glitters werken altijd.
 • Maak ’s avonds je gezicht goed schoon met makeupremover en gebruik een nachtcrème voor een goede huidverzorging.

Doe inspiratie op!

Inspiratie nodig? Bekijk eens onze foto’s en laat je verrassen door alle mogelijkheden. Wees vooral niet bang om zelf te experimenteren. Is het niet gelukt? Dan begin je toch gewoon opnieuw!