Sjablonen en Stencils in alle soorten en maten met diverse toepassingen ✅ Voordelige prijs ✅ Snelle levering ✅ Duurzame kwaliteit ✅ Proudly Manufactured in the Netherlands.
Materialen

Materialen voor met Sjablonen en Stencils te Schminken en Decoreren.


Onze sjablonen en stencils zorgen ervoor dat iedereen heel eenvoudig het gezicht, lichaam, eten of muren kan decoreren. Maar enkel met sjablonen en stencils ben je er natuurlijk niet. Hier heb je ook het juiste materiaal voor nodig. Onze materialen zijn opgesplitst per toepassing. Ze zijn duurzaam, eenvoudig in gebruik en
perfect te gebruiken smen met onze sjablonen en stencils.


Onze Materialen voor te Schabloneren en te Stencilen.

Schmink materialen: zijn natuurlijk de schmink zelf en de sponzen en kwasten om de schmink toe te passen. De kleurrijke schmink is van zulke kwaliteit dat het niet over de randen van de sjablonen gaat lopen, waardoor strakke designs ontstaan. Bovendien is de schmink eenvoudig van het gezicht te verwijderen.

Make-up materialen: die geschikt zijn voor make-up sjablonen heb je waarschijnlijk niet al in de kast liggen. Daarom hebben we make-up op crèmebasis, die speciaal geschikt is voor het gebruik in combinatie met sjablonen. Vul de make-up aan met glimmende rhinestones voor een oogverblindend effect!

Tattoo materialen: zijn natuurlijk geen inkt en tattoopistool, maar materialen die geschikt zijn voor het maken van tijdelijke en glittertattoos. Denk hierbij aan tattoolak en kwalitatieve kwasten, maar ook aan airbrush materialen en airbrush pistolen voor een prachtige finish.

Glittertatto materialen:

Rhinestones materialen: zorgen voor een prachtig effect op het lichaam. We bieden rhinestones aan in diverse soorten, zodat er voor iedereen iets bij zit. Om de rhinestones te bevestigen zorgen we voor goede lijm die makkelijk te verwijderen is.

Bodypaint en airbrush materialen: voor iedereen die iets nieuws wilt uitproberen of de professional die op zoek is naar nieuw gereedschap! Ons aanbod bestaat niet alleen uit airbrush verf, maar ook uit de juiste hardware.

Fooddecoratie materialen: om je vingers bij af te likken! Eetbare verf en poeders in levendige kleuren, cacao, airbrush en natuurlijk alle kwasten en scrapers om van jouw food een ultiem kunstwerp te maken!

Wanddecoratie materialen: voor die professionele en persoonlijke touch in eigen huis! Onze verf, sponzen en kwasten zijn geschikt om te gebruiken op de stencils, zodat het eenvoudig blijft om de mooiste designs op je eigen muur te maken.