Sjablonen en Stencils in alle soorten en maten met diverse toepassingen ✅ Voordelige prijs ✅ Snelle levering ✅ Duurzame kwaliteit ✅ Proudly Manufactured in the Netherlands.
Rhinestones-Sjablonen

Schitter en Shine met Rhinestones verwerkt in je Make-up en Schmink.

Rhinestones, hotfixsteentjes en plakstenen: verschillende namen voor hetzelfde prachtige product. Vul je bestaande schmink, make-up of tattoo design aan door de rhinestones op de juiste plaatsen te plakken of creëer een op zichzelf staand design. Dit laatste wordt een hele eenvoudige klus met een oogverblindend eindresultaat door middel van onze rhinestones sjablonen! De sjablonen maken het heel makkelijk om een bepaald patroon met rhinestones op de huid te maken. Het sjabloon geeft aan waar de steentjes moeten komen en wordt ondersteund met handige lijnen.Bedazzle je gezicht en lichaam makkelijk en stark met Sjablonen en Stencils.

De rhinestones sjablonen en bijpassende lijm zijn gemaakt van huidvriendelijk materiaal, zodat de steentjes op het hele gezicht én lichaam geplaatst kunnen worden. Plaats de rhinestones op het gezicht voor een next level look of creëer met behulp van onze stencils een prachtig design op een ander lichaamsdeel. Door de huidvriendelijke materialen zijn de rhinestones sjablonen ook te gebruiken voor kinderen. Een dansoptreden, verkleedfeest of festival? Steel de show met onze prachtige designs!

Diverse rhinestones voor iedere toepassing!

Op onze pagina Rhinestonesn Materialen bieden wij diverse materialen aan die je kunt gebruiken voor uw rhinestones kunstwerk:

  • Swarovski Rhinestones:
    Dé koningin van de stras steentjes. Swarovski steentes zijn gemaakt van crystal. Ze worden veelal gebruikt voor sieraden, maar kan nu ook gebruikt worden om het lichaam en gezicht op een andere manier te versieren. Swarovski rhinestones zijn een exclusieve toevoeging aan body art en resulteren in een tijdloze verschijning. Bovendien zijn deze rhinestones herbruikbaar en geven ze een sensationele schittering!

  • Rhinestones van glas:
    Van origine werden rhinestones gemaakt door glas in de juiste vorm te slijpen. Deze stras steentjes zien uit als echte diamantjes en maken jouw look!

  • Rhinestones van kunstof: goedkoper, maar zeker niet minder mooi. Als laatste hebben we ook rhinestones die gemaakt zijn van kunstof. Deze zijn voordeliger in prijs, maar worden daarom zeker niet minder mooi!

  • Lijm en ontvetten:
    Om de hotfixsteentjes te plaatsen, moet de huid ontvet worden en de juiste lijm gebruikt worden om de steentjes op de huid te plakken. Dit zorgt voor een huidvriendelijke toepassing en het makkelijk verwijderen van de steentjes. Ook deze materialen zijn beschikbaar in onze webshop.