Sjablonen en Stencils in alle soorten en maten met diverse toepassingen ✅ Voordelige prijs ✅ Snelle levering ✅ Duurzame kwaliteit ✅ Proudly Manufactured in the Netherlands.
Schmink-Sjablonen

Maak van ieder gezicht een kunstwerk!

Door de grote diversiteit aan thema’s is hier voor iedere situatie wel een sjabloon te vinden. Organiseer je een kinderfeestje? Maak van de genodigden avontuurlijke dieren, enge draken of prachtige prinsessen! Uitgenodigd voor een verkleedfeestje? Steel de show met een onherkenbaar geschminkt gezicht! Komt carnaval er weer aan? Dan mogen onze schmink sjablonen uiteraard niet missen! Is je thema er niet bij? We maken tevens sjablonen van jouw eigen ontwerp!Zoveel verschillende designs met Sjablonen en Stencils.

Onze designs zijn geschikt voor zowel jongens en meisjes als mannen en vrouwen. Voor feestdagen zoals Kerst, Halloween, Koningsdag en natuurlijk Carnaval, maar ook muziekfestivals vind je de stencils waar je naar op zoek bent. Ook voor themafeesten en kinderen beschikt ons aanbod over de juiste stencils. Transformeer ieder gezicht tot een dier zoals sierlijke katten en stoere luipaarden, of kies de meer fantasierijke richting en schmink draken, eenhoorns en Frozen karakters! De stencils worden aangeboden in diverse groottes, waardoor je de juiste stencil kunt kiezen voor jouw project.
Door het duidelijke ontwerp van onze schmink sjablonen kan iedereen de prachtigste kunstwerken maken, zelfs iemand zonder ervaring. Bovendien zijn alle sjablonen scherp geprijsd en duurzaam, waardoor je ook bij grote hoeveelheden een prettige prijs betaalt en de sjablonen vanwege de stevigheid jarenlang meegaan. Neem een kijkje bij al onze categorieën op deze pagina. Op zoek naar iets en advies nodig? Laat je adviseren door een van onze medewerkers. Neem daarvoor gerust contact met ons op. Contact Formulier.

Hoe gebruik je schmink sjablonen?

De schmink sjablonen zijn eenvoudig te gebruiken, zelfs voor designs met meerdere kleuren. Zo kan iedereen direct aan de slag, ook degenen met minder ervaring! Meer informatie over het gebruiken van de schmink sjablonen vind je bij onze pagina How to: Schmink. Jeuken je handen om te beginnen, maar ben je nog op zoek naar inspiratie? Kijk eens bij onze Foto’s voor Insperatie.

Begin aan je volgende project met de juiste materialen

Naast de schmink sjablonen zijn er uiteraard nog meer materialen die je nodig hebt om een gezicht om te toveren. Kies voor betoverende kleuren, handige kwasten, sponzen en oogverblindende glitters. Alle benodigdheden vind je bij onze Schmink Materialen.