Sjablonen en Stencils in alle soorten en maten met diverse toepassingen ✅ Voordelige prijs ✅ Snelle levering ✅ Duurzame kwaliteit ✅ Proudly Manufactured in the Netherlands.

Sinterklaas sjablonen voor jong en oud

Yes, je hebt het gevonden: dé manier om Sinterklaasavond onvergetelijk te maken. Hoe? Met onze Sintsjablonen! Maak de heerlijkste lekkernijen nog mooier en lekkerder. Versier het huis speciaal voor Sint en Piet. En geniet van een hoop plezier tijdens de korte dagen. Dit alles is heel eenvoudig met onze stencils. Wat zal Sinterklaas onder de indruk zijn!

          Surprise Pannenkoek versieren              Bakken Large           Koekjes & Cupcakes          Cake & Brood

Sinterklaaspret pannenkoeken bakken versieren  sinterklaas, koekjes, surprise, paard, koekjes, bakken, knutselen sjabloon stencil sinterklaas, koekjes, surprise, paard, cake, bakken, knutselen sjabloon stencil       

Een avond vol (heerlijk) speelplezier

Gezelligheid, kinderpret én samen zijn met het gezin. Daar draait het om tijdens Sinterklaas. Wat gaan jullie deze avond doen? Begin met een heerlijk feestmaal. Met onze fooddecoratie sjablonen wordt dit in een handomdraai omgetoverd tot een Sinterklaasdiner. Versier pannenkoeken met poedersuiker in feestelijk vormen door onze Sinterklaas stencils te gebruiken. Ben je in een echte creatieve bui? Gebruik onze food sjablonen om een taart of cake te versieren. Dat wordt zeker weten een geslaagd avondje!

Maak snel een mooie Sintsurprise

Bij Sinterklaas hoort natuurlijk een surprise. Ben je niet zo creatief of wil je dit jaar echt eens goed uitpakken? Sla aan het decoreren met onze Sintsjablonen. Gebruik glitter en een sjabloon voor een oogverblindende surprise. Of gebruik de stencils als mal om te verven en te tekenen. Er zijn zoveel mogelijkheden! Kijk ook zeker eens bij onze materialen om inspiratie op te doen voor jouw knutselsessie. Eén ding is zeker: de ontvanger van jouw unieke surprise heeft zeker weten een prachtige Sinterklaas.

Een huis vol Sintdecoratie

Nu we de donkere maanden van het jaar ingaan, wordt het tijd om thuis zijn zo fijn mogelijk te maken. Maar hoe doe je dit? Heel eenvoudig: door onze Sinterklaassjablonen te gebruiken! Vrolijk je kamer én de aanliggende straat op door van je raam een kunstwerk te maken. Met onze stencils en de juiste materialen kun je dit makkelijk en snel versieren. Maar ook je muren, deuren en andere delen van het huis alsook meubels kunnen natuurlijk gedecoreerd worden met onze decoratie sjablonen. En het mooiste? Na gebruik maak je de sjablonen schoon met water en zeep. Zo kun je ze volgend jaar weer gebruiken!

Sinterklaas versiering Sjabloon wanden en ramenSinterklaas versiering Sjabloon wanden en ramen

Stencils als schoencadeautje

Is Sinterklaas bij jullie nog op zoek naar een schoencadeautje voor je zoon of dochter?
Of misschien wel voor je nichtje of neefje? Een Sintsjabloon is een prachtig cadeau om van Sinterklaas te ontvangen! Misschien combineert de goedheiligman deze wel met mooie
of gekleurde poedersuiker. Zo hebben jullie meteen een leuke activiteit om de rest van de dag te doen! En de dagen erna. Onze sjablonen zijn namelijk duurzaam, eenvoudig schoon te maken én zijn ook door kinderen makkelijk te gebruiken. Goed voor jarenlang speelplezier voor jong en oud!