Sjablonen en Stencils in alle soorten en maten met diverse toepassingen ✅ Voordelige prijs ✅ Snelle levering ✅ Duurzame kwaliteit ✅ Proudly Manufactured in the Netherlands.
Custom-Made

Eigen ontwerp sjaboloon op maat gemaakt.

Wij kunnen je eigen ontwerp in de gewenste grote voor je realiseren. Zelfs een stuks, maar grotere oplages kan natuurlijk ook.

Je sjabloon en stencil gratis door ons gemaakt.

Gratis jazeker.  Als je een idee aandraagt wat we in productie kunnen nemen voor ons assortiment op deze website, dan maken we jouw sjabloon gratis.
Klik voor een prijsindicatie op de onderstaande voorbeeldjes.

Wat kost een custom made stencil en sjabloon.

Dit hangt van een aantal factoren af. Zoals de complexheid van het ontwerp, Het aantal lagen. Het Antal dat afgenomen wordt, alsmede de levertijd. Het best kun je met dit contactformulier je wensen naar ons mailen. Wij maken je dan een offerte.Alle sjablonen worden geproduceerd op het moment van bestelling. Houd rekening met levertijden. De levertijd wordt door ons ingeschat. Deze wordt met je gecorrespondeerd, samen met een proefdruk. Na goedkeuring van het ontwerp starten we de productie. Bij ontvangst van betaling staten we met de productie. Omdat de sjablonen speciaal voor jou gefabriceerd worden is ruilen hierdoor niet mogelijk.
Voor het eerste gebruik moeten de sjablonen altijd gereinigd worden.


Geen producten