Sjablonen en Stencils in alle soorten en maten met diverse toepassingen ✅ Voordelige prijs ✅ Snelle levering ✅ Duurzame kwaliteit ✅ Proudly Manufactured in the Netherlands.
Tattoo-Sjablonen

Tijdelijke tattoos temporary tattoo zonder pijn smiley

Tattoos zijn een mooie manier om jezelf uit te drukken en een prachtig kunstwerk op je lichaam vast te leggen. Geen behoefte aan een permanente tatoeage, of wil je eens uitproberen hoe een bepaald tattoo design uitziet op jouw lichaam? De tijdelijke tattoos blijvenn circa 3 dagen zitten en zijn watervast. Onze tattoo sjablonen zijn dus de perfecte oplossing!Tijdelijke tattoos - temporary tattoo maak je met Sjablonen en Stencils.

Experimenteer met creatieviteit, stijl en karakter. Onze tijdelijke neptattoos zijn niet permanent, waardoor je verschillende designs kunt uitproberen zonder spijt achteraf. Heb je altijd al een mooie sleeve willen hebben, maar liever niet voor de rest van je leven? Met onze tattoo sjablonen creëer je realistische tatoeages op ieder lichaamsdeel. Uiteraard zijn de tattoo sjablonen ook geschikt voor kinderen. Kijk voor onze tips and tricks eens op onze How to: Temporary tattoo pagina.

Glitter tattoos

Verblind vriend en vijand met een unieke glitter tattoo. Alle tattoo sjablonen kunnen ook gebruikt worden voor het maken van de mooiste glitter tattoos. Een glitter tattoo wordt gemaakt door middel van een speciale lijm en huidvriendelijke glitters. Zo zijn ook deze tattoos kindvriendelijk. Kies voor een passend design en creëer binnen no-time een oogverblindend resultaat! Ideaal voor dat verkleedfeest of kinderfeestje met kindvriendelijke tekenfilm thema's.
Een prachtige langdurige glitter tattoo zet je op de juiste manier en met de juiste materialen. Kijk daarvoor op onze materialen of How to: Glitter tattoo pagina.

Body art

Body art is een prachtige kunstvorm. Met een lichaam als canvas maak je de mooiste kunstwerken. De juiste body art en airbrush stencils helpen bij het maken van een fantastisch eindresultaat. Uiteraard kunnen de tattoo sjablonen hiervoor gebruikt worden. Ben je echter op zoek naar grotere stencils met betoverende patronen en achtergronden, maar ook designs in de vorm van diverse voorwerpen, neem dan een kijkje bij onze Bodypaint & Airbrush Sjablonen.

Kwasten, Tattoolak en Airbrush

Echte tatoeages vragen om precisie, een vast hand en een ervaren tatoeëerder. Door middel van onze materialen kunnen ook neptattoos feilloos gezet worden. Kies voor lak in de mooiste kleuren en kwalitatieve penselen voor strakke lijnen. Ook voor airbrush tattoos hebben wij de juiste materialen in huis. Vind niet alleen kleurrijke airbrush lak, maar ook compressors en andere airbrush hardware.