Sjablonen en Stencils in alle soorten en maten met diverse toepassingen ✅ Voordelige prijs ✅ Snelle levering ✅ Duurzame kwaliteit ✅ Proudly Manufactured in the Netherlands.

How to: Temporary tattoo

Tatoeages zijn een prachtige en stoere manier om jezelf uit te drukken en een tijdloze afbeelding of tekst op je lichaam vast te leggen. Heb je niet direct behoefte aan een permanente tatoeage, of wil je eens proberen hoe een bepaald tattoo design jou staat voordat je het laat tatoeëren? Dan zijn tijdelijke tattoos de perfecte oplossing!

Een geschikte tattoo voor iedere gelegenheid

Wil je je uitspreken over iets, ga je naar een vet festival of wil je gewoon een mooi ontwerp uitproberen? Dat kan met de tijdelijke tattoo. Met behulp van een tattoo sjabloon is de temporary tattoo snel en eenvoudig aan te brengen. Bovendien is de tattoo watervast en blijft deze circa 3 dagen op je huid zitten. Genoeg tijd dus om iets uit te proberen of om een statement te maken!
Behoefte aan een meer persoonlijk design? Wij dragen bij aan jouw persoonlijke stijl door jouw eigen ontwerp in een tattoo sjabloon te verwerken. Zo kun jij je altijd en overal op je eigen manier uiten!

Een perfecte tattoo voor iedereen

Experimenteer met creativiteit, stijl en karakter en ontdek wat bij jou past! Onze tijdelijke neptattoos zijn niet permanent, waardoor je verschillende designs kunt uitproberen zonder spijt achteraf. Heb je altijd al een mooie sleeve willen hebben, maar liever niet voor de rest van je leven? Met onze tattoo sjablonen creëer je realistische tatoeages op ieder lichaamsdeel.
Uiteraard zijn de tattoo sjablonen ook geschikt voor kinderen. Door de eenvoudige en snelle toepassing zijn tattoo stencils perfect voor het creëren van temporary tattoos. Zoek iets moois uit en zet het direct op de gewenste plek! Ideaal voor festivals of om je ouders een keer te laten schrikken. Bovendien gaan de sjablonen jarenlang mee waardoor je ze keer op keer kunt gebruiken.

Wat heb je nodig voor het zetten van een tijdelijke tatoeage?

Je hebt het perfecte Tattoo sjabloon: uitgezocht! Hoe nu verder? Start met het kiezen van de juiste materialen. Naast de tattoo stencil heb je nodig:
  • Huidontvetter: die ervoor zorgt dat de tattoo blijft zitten.
  • Tattoo lak: op alcoholbasis die vele malen langer blijft zitten dan gewone schmink.
  • Tamponeersponsjes: om de lak op met een sjabloon met strakke randen op de huid aan te brengen.
  • Airbrush lak: in combinatie met een Airbrush & Compressor: die ook gebruikt kunnen worden om de temporary tattoo op de huid te plaatsen. Dit is vooral geschikt om de mooiste details aan te brengen.

Aan de slag met tattoo sjablonen

Voor het zetten van temporary tatoeages hoef je geen tattoo-artiest te zijn. Je kunt direct aan de slag! Je hebt het sjabloon en de juiste materialen. Nu is het tijd om te beginnen... Doorloop de volgende stappen voor een prachtige tijdelijke tattoo.
  1. Ontvet de huid op de plek waar de tijdelijke tattoo moet komen. Gebruik bij volwassenen isopropyl alcohol voor de beste hechting. Voor kinderen doe je dit met water en zeep. Zo blijft de tattoo dagenlang zitten.
  2. Span het sjabloon strak op de huid.
  3. Dep je tamponeersponsje in de tattoo lak. Door de bolle vorm van het mini tamponeersponsje komen de fijnste details helemaal tot hun recht.
  4. Maak een tikkende beweging over de uitsparingen in het sjabloon. Zorg ervoor dat je geen wrijvende beweging maakt, want dan krijg je een onregelmatige dekking en is de kans groot dat het sjabloon gaat verschuiven.
  5. Voor het zetten van een tijdelijke tattoo kun je ook airbrushlak gebruiken. Perfect voor de mooiste details!
  6. Je bent klaar! De tattoo gaat tot 3 dagen mee.

Vergeet niet de huid te ontvetten

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Er zit van nature een vetlaagje op de huid, waardoor de huid wordt beschermd en soepel blijft. Als je de tattoolak zo op de huid plaatst blijft dit vetlaagje tussen de lak en de huid zitten, waardoor de lak snel van de huid af gaat. Door de huid te ontvetten bindt de tattoolak met de huid. Zo gaat de tattoo tot 3 dagen mee!

Het verwijderen van een tijdelijke tattoo

De temporary tattoo gaat ongeveer drie dagen mee. Wil je de tatoeage eerder verwijderen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Dit kun je op verschillende manieren doen. Gebruik een tijdelijke tattoo remover voor het snelste resultaat. Of verwijder de tattoo met alcohol of een olie.

Doe inspiratie op!

Check onze Foto’s: en laat je inspireren door de diverse kleuren en mogelijkheden. Wees niet bang om te experimenteren maar combineer sjablonen die je mooi vindt en ontdek wat voor jou werkt!